Bij MKB Tele.com streven wij ernaar om een maatschappelijke bijdrage te leveren. In de afgelopen periode hebben wij o.a. de volgende stichtingen gesponsord:

  • City Beach Doetinchem
  • Phantoms Doesburg
  • Doesburgse Haringparty
  • Ride New York

 

City Beach Doetinchemorginal

Sport, spel en spektakel zijn de kernwoorden van City Beach Doetinchem. Een jaarlijks terugkerend strandevenement op het Simonsplein in Doetinchem. Midden in het centrum wordt gedurende tien dagen een keur van Sport- Spel- en Spektakelactiviteiten ondernomen en hier wil MKB Tele.com graag een steentje aan bijdragen. Dit unieke evenement is openbaar en toegankelijk voor iedereen. Het is een ultieme samenwerking met verschillende (basis-) scholen, sportverenigingen en instanties uit de omgeving.

 

Phantoms DoesburgPhantoms shirts

Op 14 mei 1968 werd in Doesburg volleybalvereniging The Phantoms opgericht. Met een dames en een herenteam werd ook meteen deelgenomen aan competitiewedstrijden. Zowel de dames als de heren speelden zich in de picture door meteen al in 1969 kampioen van de 3e klasse NeVoBo te worden. De vereniging ontwikkelt zich in de daarop volgende jaren ook in de breedte. Met schoolvolleybal- en stratentoernooien verwerft de club zich een stevige positie in de Doesburgse gemeenschap. MKB Tele.com is als Doesburgs bedrijf een trotse shirtsponsor van The Phantoms.

 

Haringparty DoesburgHaringparty DSB

De Haringparty Doesburg is een jaarlijks netwerkevenement voor Doesburg en omstreken waarbij deelnemers een unieke kans hebben om te netwerken én een bijdrage te leveren aan een goed doel. Zo wordt dit jaar de opbrengst het startkapitaal voor de Stichting Vrienden van Huize Elisabeth en De Hessegracht. In deze tehuizen wonen zestig dementerende ouderen en acht somatische patiënten. Het doel van de stichting is het werven en beheren van fondsen om daarmee activiteiten en middelen te bekostigen die wenselijk zijn en die niet kunnen worden betaald uit de exploitatie of de bijdragen van Attent Zorg en Behandeling, de Gemeente Doesburg of andere instanties.
 

Ride New YorkRNY

Elke dag schoppen hart- en vaatziekten honderden levens overhoop. In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 15000 mensen een plotselinge hartstilstand buiten het ziekenhuis, gewoon op straat, het werk of in de sporthal. Dat zijn zo'n 300 mensen per week. De Hartstichting zet zich in voor (verder) onderzoek naar hart- een vaatziekten. Wij leveren hier graag een financiële bijdrage aan door het sponsoren van Ride New York. Dit is een fietswedstrijd die in korte tijd is uitgegroeid tot de meest aansprekende wielermarathon van de VS. Tijdens Ride New York fietst men o.a. Gran Fondo New York, zo kunnen ambitieuze wielrenners een uniek evenement van hun bucketlist afstrepen terwijl ze zich inzetten voor het goede doel!

Wilt u ook in aanmerking komen voor sponsoring? Neem dan hier contact met ons op en geef duidelijk aan welke motivatie u
heeft en d.m.v. welke middelen u dit wilt verwenzelijken!