Sinds kort hebben wij ons portfolio van zakelijke telefonie uitgebreid met Youfone. Hiermee biedt MKB Tele.com zakelijk mobiel van KPN en Youfone. Maar waarom zou je voor Youfone zakelijk mobiel kiezen? Hierbij de grootste voordelen

Betrouwbaar KPN-netwerk
Landelijke en stabiele dekking
Er wordt constant gewerkt aan verbetering van het mobiele netwerk. Met supersnel internet en maar liefst 99% 4G-dekking in heel Nederland zorgen we ervoor dat je altijd en overal verbonden bent. Bekijk de dekking in Nederland en vul je postcode in voor het bereik in jouw regio.

Ongestoord bellen via 4G
Dat is bellen via internet, ook wel Voice over LTE genoemd, zonder dat het je extra MB’s kost. Je belt dus nog steeds vanuit je belbundel. Voordeel is: altijd en overal bereik zowel binnen als buiten, een betere geluidskwaliteit zonder ruis en je oproep start sneller.

Notificatie bij hoog verbruik
Vrezen voor onverwachte buiten-de-bundelkosten hoeft niet meer, want je hebt het zelf in de hand. Ieder individueel nummer ontvangt namelijk een waarschuwing per sms bij 80% en 100% verbruik van je tegoed. Dit geldt ook als je gebruik maakt van het delen van belminuten, sms en/of data met bijvoorbeeld collega’s

Mobiel gebruik buitenland
Bij MKB Tele.com kun je in heel Europa onbezorgd internetten, bellen en sms'en vanuit je bundel. Bij de dienstverlening voor MKB en Grootzakelijk is bellen van Nederland naar EU landen ook inbegrepen en zijn er voordelige bundels buiten Europa beschikbaar.

Bundel ook geldig in de EU
Reis je binnen de EU, dan betaal je niets extra voor de minuten, sms'jes en MB's. We noemen dit "roam like at home". Je belt naar mobiele en vaste nummers, verstuurt sms'jes en gebruikt data zoals je gewend bent. Dat geldt ook voor inkomende gesprekken en sms'jes. Je betaalt dus niets extra.

 
Flexibele bundels
De abonnementskeuze is groot. Denk hierbij aan zakelijke Sim Only maar bijvoorbeeld ook abonnementen met databundels van 1, 3, 6, 10 of 25 GB inclusief onbeperkt bellen of sms'en. De abonnementen zijn er met een looptijd van 1, 12, 24 of 36 maanden. 


Youfone Zakelijk maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Het KPN-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Dus reken op goed bereik, de slimste keuze voor jouw bedrijf! Daarnaast heeft dit netwerk in 99% van Nederland 4G-dekking.

Bundels delen met collega's

Wij begrijpen dat je als ondernemer in control wilt zijn. Daarom bieden wij aantrekkelijke groepsbundels waarbij belminuten en MB’s met collega’s gedeeld worden. Bij hoog verbruik krijgt u van ons een waarschuwing om op te passen om niet over de bundel heen te gaan. Zo bent u altijd in control en krijgt u nooit onverwachte buiten-de-bundelkosten.

 Alle abonnementen met dezelfde hoeveelheid MB’s delen automatisch met elkaar. Dit betekent dat gedurende de maand het verbruik van de individuele aansluitingen wordt bijgehouden en dat individuele aansluitingen die meer verbruikt hebben dan hun tegoed, gebruik kunnen maken van resterend tegoed van aansluitingen die minder verbruikt hebben.

Lage kosten