Zakelijke Telefonie MKB Tele.com

Met al meer dan 10 jaar ervaring van het leveren van telefoondiensten, kunt u bij MKB Tele.com vertrouwen op een stabiele en betrouwbare telefoonverbinding. Wij leveren maatwerk op uw locatie!

Eenvoudig bellen met Microsoft teams

Microsoft Teams is een krachtig platform voor samenwerking met wereldwijd meer dan 75 miljoen dagelijkse gebruikers. Veel organisaties gebruiken Teams met name voor chatten en online meetings. Door Teams als telefooncentrale te gebruiken wordt het ook mogelijk om via Teams naar externe nummers te bellen. Zo breng je echt al jouw communicatie naar één platform. Naast een voordeel voor de gebruikers, maakt dit het beheer eenvoudiger en levert het potentieel een aardige besparing op de telefoonkosten.

 microsoft teams, teams phonesystem, microsoft team telefooncentrale, teams phonesystem

Teams telefonie

Door te gaan bellen via Teams centraliseer je alle communicatie in jouw Microsoft Teams omgeving. Hiermee maak je het mogelijk om vanuit Teams te bellen naar externe nummers. Zowel vanaf mobiel, laptop als vaste toestellen. Groot voordeel is dat medewerkers via Teams altijd via de bedrijfscentrale bellen. Hierdoor is het niet meer nodig dat medewerkers aparte telefoons hebben voor privé en zakelijk, of dat er telefoonkosten gedeclareerd moeten worden.

 

Eenvoudig bellen en gebeld worden

Bellen en gebeld worden via Teams is zeer eenvoudig, maar werkt iets anders dan bij een intern audio gesprek. Voor gebruikers komt een nieuw onderdeel beschikbaar. Hier kan via een numeriek toetsenbord een nummer ingetypt worden, of gebruik gemaakt worden van favorieten. Een nummer vanaf een website bellen is nog eenvoudiger. Met één klik bel je het betreffende nummer. Het nummer onthouden en overtypen is niet meer nodig. Groot voordeel is dat medewerkers ook vanuit huis via Teams bellen.

Ook gebeld worden via Teams is net zo eenvoudig als via een normale telefoon. Word je gebeld, dan gaat jouw toestel via de Teams App ‘gewoon’ over en neem je met één click op. Met als voordeel dat je eenvoudig kunt wisselen van apparaat waarop je op wilt nemen, bijvoorbeeld tussen jouw laptop en mobiel. Buiten werktijd schakel je de app uit en bent je alleen op jouw privénummer bereikbaar.

Telefoonnummers, openingstijden, terugval, voicemail, noem het maar op. Al deze zaken regel je eenvoudig op het overzichtelijke telefonieplatform van MKB Telecom. Een inkomend gesprek beantwoord je op een VoIP-toestel, met een mobiel apparaat of met de Teams App. Mogelijkheden te over.

VoIP, Voice over IP, microsoft teams, teams phonesystem, microsoft team telefooncentrale, teams phonesystem, Microsoft teams PBX, www.mkbtele.com

Voordelen Zakelijke telefonie bij MKB Tele.com

 • MKB Tele.com regelt het +

  Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
 • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

  Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
 • Oplossingen op maatwerk +

  Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
 • 1

 MKB Telefonie, MKB Vaste telefonie, MKB zakelijke vaste telefonie, Yealink telefoon, www.mkbtele.com

Zakelijk telefonie door MKB Tele.com:

 • Via VoIP telefonie geen vaste telefooncentrale nodig!
 • 1
 • 2
 • 3