Zakelijk internet MKB Tele.com

Met al meer dan 10 jaar ervaring van het leveren van internetverbindingen, kunt u bij MKB Tele.com vertrouwen op een stabiele en betrouwbare verbinding. Wij leveren maatwerk op uw locatie!

VVDSL (Vectoring)

Vectoring is een nieuwe VDSL technologie waarmee door het toepassen van ruisonderdrukking nog hogere snelheden gehaald kunnen worden. De beschikbaarheid wordt van VVDSL wordt steeds beter omdat de uitrol door KPN in de wijkcentrales op volle gang is.

De maximale snelheid van een zakelijke VDSL verbinding hangt volledig af van het netwerk en de wijkcentrale bij je in de buurt. Momenteel krijgen alle wijkcentrales een upgrade waardoor ineens hogere snelheden mogelijk zijn met VVDSL.

BVDSL (Bonded Vectoring)

De B in BVDSL staat voor ‘bonded’. Bij een internetaansluiting liggen vaak twee ‘koper lijnen’. Slechts één daarvan wordt gebruikt, de andere ligt er als reserve. Door de twee aders te koppelen (pair bonding) kunnen we de internetsnelheid verhogen.

De snelheid die haalbaar is is afhankelijk van je locatie. Het is mogelijk om de snelheid van je huidige VDSL verbinding te verdubbelen. De maximale snelheid is 200/60. Dit betekent 200 Mbit download en 60 Mbit upload.

V Plus (Super Vectoring)

Vplus is een VDSL technologie waarbij door middel van ruisonderdrukking (vectoring) tussen koperlijnen hogere snelheden gehaald kunnen worden. Met deze ‘super vectoring’ techniek over de koperlijn, kunnen zonder pair bonding snelheden tot wel 200 Mbit/s downloadsnelheid en 30 Mbit/s uploadsnelheid gehaald worden. Met pair bonding lukt het snelheden tot 400/60 Mbit/s te halen. Vplus moet de snelste internet verbinding over de koperlijn gaan worden.

 

Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op! 

Voordelen Zakelijk internet bij MKB Tele.com

 • MKB Tele.com regelt het +

  Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
 • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

  Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
 • Oplossingen op maatwerk +

  Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
 • 1

 MKB zakelijk internet, zakelijk internet, glasvezel, VDSL, www.mkbtele.com

Zakelijk Internet door MKB Tele.com:

 • Met zakelijke internet van MKB Tele.com kiest u voor kwaliteit. De verbindingen en oplossingen die wij leveren zijn betrouwbaar en stabiel!
 • 1
 • 2
 • 3