VoIP

MKB Tele.com Hosted Voice: u besteedt uw telefonie en bijbehorende infrastructuur volledig uit aan MKB Tele.com. Een betrouwbaar, kostenbesparend alternatief voor traditionele telefonie. Met inzicht in de beheerkosten. Schaalbaar en met permanente bewaking (24/7). Wij verzorgen uw telefonie, u richt zich op uw business.

• Betrouwbaar alternatief voor traditionele telecomvoorzieningen
• U bespaart op uw totale communicatiekosten
• Gratis bellen met uw vestigingen en thuiswerkers
• Vast bedrag per maand per werkplek
• Eén provider, één factuur, één contactpersoon, één helpdesk
• Onderhoud en beheer volledig verzorgd door MKB Tele.com
• Gegarandeerde beveiliging, spraakkwaliteit, continuïteit
• Geen eigen telefonienetwerk meer nodig
• MKB Tele.com regelt de volledige overstap

Regionale,nationale of internationale telefoonnummers

Heeft u een lokaal of regionaal opererende organisatie? Dan bevindt uw doelgroep zich hoogstwaarschijnlijk in dezelfde omgeving. Een regionaal (net)nummer zorgt voor herkenning: de beller kan uit je telefoonnummer afleiden in welke regio uw organisatie is gevestigd.Wilt u geen lokale uitstraling? Kies dan voor een nationaal nummer. tevens leveren wij internationale telefoonnummers voor organisaties die ook vanuit het buitenland bereikbaar moeten zijn.  

3CX

3CX verkoopt exclusief via een netwerk van wereldwijde partners, waarbij elke 3CX-partner begint als een partner in training en doorloopt op de niveaus op basis van verkoopvolume en technische certificering. MKB Tele.com heeft een omzetgroei laten zien en onze technici hebben een geavanceerde certificering behaald - dit zorgt ervoor dat we over de specialistische kennis beschikken om 3CX VoIP-telefoonsystemen te implementeren, te beheren en te ondersteunen, waardoor we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden. Vele Nederlandse en Belgische klanten maken reeds gebruik van onze moderne telefonie oplossing.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een krachtig platform voor samenwerking met wereldwijd meer dan 75 miljoen dagelijkse gebruikers. Veel organisaties gebruiken Teams met name voor chatten en online meetings. Door Teams als telefooncentrale te gebruiken wordt het ook mogelijk om via Teams naar externe nummers te bellen. Zo breng je echt al jouw communicatie naar één platform. Naast een voordeel voor de gebruikers, maakt dit het beheer eenvoudiger en levert het potentieel een aardige besparing op de telefoonkosten.