MKB Tele.com helpt al meer dan 10 jaar bedrijven met zakelijke mobiele telefonie, eventueel gecombineerd met vaste telefonie of een VoIP-telefooncentrale. In samenwerking met KPN en Youfone hebben wij genoeg keuze in abonnementen die gebruik maken van de meest betrouwbare mobiele netwerk van Nederland. Door de vele keuze in abonnementsvormen zit er altijd wat bij wat uw bedrijf zou kunnen schikken, wij helpen u graag verder!

Lees hier verder over KPN of Youfone

Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op! 


 

Youfone

3CX verkoopt exclusief via een netwerk van wereldwijde partners, waarbij elke 3CX-partner begint als een partner in training en doorloopt op de niveaus op basis van verkoopvolume en technische certificering. MKB Tele.com heeft een omzetgroei laten zien en onze technici hebben een geavanceerde certificering behaald.

KPN

Microsoft Teams is een krachtig platform voor samenwerking met wereldwijd meer dan 75 miljoen dagelijkse gebruikers. Veel organisaties gebruiken Teams met name voor chatten en online meetings. Door Teams als telefooncentrale te gebruiken wordt het ook mogelijk om via Teams naar externe nummers te bellen.