Bellen via Teams met uw vaste nummer

De afgelopen jaren hebben we de vele mogelijkheden van Microsoft Teams kunnen ontdekken. Niet helemaal vrijwillig misschien, want door corona kwam het thuiswerken en hybride werken in een stroomversnelling. Steeds meer organisaties ontdekten dat u dit met Teams heel goed kunt ondersteunen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat thuis of hybride werken bij veel bedrijven en instellingen gemeengoed is geworden én gebleven. Zeker nu u ook uitstekende mogelijkheden heeft voor het bellen via Microsoft Teams met een vast telefoonnummer!

Lees meer...

Voordelen van 3CX Telefooncentrale

De voordelen van 3CX telefooncentrale
De 3CX telefooncentrale is een op software gebaseerd telefoonsysteem, dat de traditionele PBX-hardware vervangt. De VoIP telefooncentrale van 3CX is specifiek ontwikkeld voor Microsoft Windows en is gebaseerd op de SIP-norm, die gemakkelijk te beheren is en waarmee je elke SIP-telefoon kunt gebruiken. Dit systeem wordt wereldwijd door meer dan 30.000 bedrijven gebruikt en wordt geroemd om zijn innovatieve en geavanceerde technologie. Hierbij hebben we 10 voordelen op een rijtje gezet:

Lees meer...

Klaar met haperend internet? Glasvezel is de oplossing

Wat is glasvezel?
Glasvezel is vezel van glas die zo dun is als een haar. Door deze vezel worden signalen en data geschoten met de snelheid van het licht. Deze signalen kaatsen tegen de binnenkant van de vezels, waardoor je zonder kwaliteitsverlies hele grote bestanden en data over het netwerk kunt sturen.

Lees meer...

3CX WhatsApp-integratie

Deze 3CX WhatsApp-integratie stelt gebruikers in staat om WhatsApp-berichten onmiddellijk af te leveren aan de webclient, desktop- en mobiele apps. Bekijk hoe deze integratie gebruikers nog meer zal helpen communiceren via uw bedrijf en met klanten.

Lees meer...

Voordelen Zakelijke telefonie en internet bij MKB Tele.com

  • MKB Tele.com regelt het +

    Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
  • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

    Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
  • Oplossingen op maatwerk +

    Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
  • 1

 MKB Telefonie, MKB Vaste telefonie, MKB zakelijke vaste telefonie, Yealink telefoon, www.mkbtele.com