Wat is glasvezel?
Glasvezel is vezel van glas die zo dun is als een haar. Door deze vezel worden signalen en data geschoten met de snelheid van het licht. Deze signalen kaatsen tegen de binnenkant van de vezels, waardoor je zonder kwaliteitsverlies hele grote bestanden en data over het netwerk kunt sturen.

Toekomstklaar
We verbruiken allemaal steeds meer data. Voor bedrijven is een goede internetverbinding steeds meer van belang. Met Glasvezel bent u klaar voor al u dataverbruik: nu en in de toekomst. Maar heeft u deze snelle glasvezelverbinding nu echt nodig? Op dit moment misschien niet, maar hoe snel neemt het datagebruik van uw onderneming toe? Vroeger belde u met de vaste of mobiele telefoon, nu gebruikt u Zoom, 3CX of Microsoft Teams. Of download en delen van document komt ook steeds vaker voor. Dat vraagt veel meer dataverkeer en helemaal als u belt met beeld. Ook als je zeer grote bestanden moet verzenden; het gaat moeiteloos met glasvezel. Een betrouwbare en uitermate snelle verbinding is al een groot voordeel, maar het feit dat je onbeperkt zeer veel data kunt verzenden is ook steeds belangrijker. Bellen via internet en werken in de cloud kun je nu volledig in je organisatie doorvoeren. Je hoeft niet bang te zijn dat je te veel data verbruikt of dat je verbinding onstabiel wordt. Glasvezel is momenteel de meest betrouwbare vorm van internet en wordt ook voor u mogelijk door MKB Tele.com

Hoge Snelheden & Schaalbaar
Glasvezeltechnologie speelt een steeds grotere rol in de zakelijke markt. Glasvezel is het fundament voor een veilige digitale infrastructuur, die informatie en applicaties optimaal toegankelijk maakt. De hoge symmetrische snelheden en de schaalbaarheid maken glasvezel tot dé connectiviteitsoplossing van nu en in de toekomst.

Slechts één verbinding nodig
Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen of alarm over IP - dit is slechts een greep uit de vele toepassingen die glasvezel mogelijk maakt. Om al deze toepassingen optimaal te kunnen gebruiken heeft u voldoende bandbreedte nodig. Met glasvezel is deze bandbreedte onbeperkt. Groot voordeel van glasvezel is dat al uw diensten over één verbinding kunt laten lopen. Heeft u extra bandbreedte nodig? Dan stellen wij deze voor u beschikbaar over dezelfde verbinding.

Voordelen Glasvezel
- Zakelijk glasvezel internet haalt niet alleen hoge snelheden, de uploadsnelheid is ook altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Hierdoor kunt u op meerdere apparaten tegelijk bestanden delen, videoconferenties opzetten en gelijktijdig in online software werken.
- Glasvezel is stabieler dan andere soorten internetaansluitingen omdat het onder andere minder gevoelig is voor weersomstandigheden. Daardoor heeft u minder last van storingen of haperingen tijdens bijvoorbeeld het werken in de cloud.
- Glasvezel is milieuvriendelijker dan andere soorten netwerken. Het verbruikt minder stroom en geeft minder uitstoot af. Ook heeft een glasvezelnetwerk minder onderhoud nodig vergeleken met 'oudere' netwerken.
- Uw bedrijf wordt direct toekomst klaar

 

Wilt u meer weten wat MKB Tele.com voor u kan doen? Neem gerust contact op.

Voordelen Zakelijke telefonie en internet bij MKB Tele.com

  • MKB Tele.com regelt het +

    Wij regelen de gehele overstap, van offerte tot installatie.
  • Betrouwbaar en stabiel netwerk +

    Wij houden 24/7 ons netwerk in de gaten, zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen.
  • Oplossingen op maatwerk +

    Wij willen het beste voor uw bedrijf, zodat u geen kosten weggooit. Hiervoor is maatwerk nodig.
  • 1

 MKB Telefonie, MKB Vaste telefonie, MKB zakelijke vaste telefonie, Yealink telefoon, www.mkbtele.com